Optakt: Rungsted er en sejr fra at skrive historie
Torsdag aften kan blive en historisk aften, når Rungsted Seier Capital tager imod Esbjerg i Bitcoin Arena. Med en sejr kan Rungsted Seier Capital udbygge stimen til ni sejre i træk og dermed skrive klubhistorie for den bedste sejrsstime i klubbens 77-årige historie.

Rungsted har gentagende gange vist, at selv hvis der opstår modgang, eller modstanderne scorer i gode perioder, så formår man at komme tilbage og vinde. Dette skyldes en lang række faktorer og stærke indsatser, men i bund og grund skyldes de stærke resultater, at Rungsted Seier Capital har været uhyggelige svære at lukke ned for i denne sæson, da man har så mange strenge at spille på.
Et stærkt powerplay, en stærk førstekæde, en stærk andenkæde, godt boxplay og danske spillere der leverer på et niveau, hvor andre klubber er nødsaget til at hente udenlandske spillere ind for at få samme præstationer.

LÆS MERE: Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Esbjerg

Pres på forfølgerne
En sejr vil ikke blot være medvirkende til at skrive klubhistorie. En sejr i torsdagens opgør mod Esbjerg vil nemlig øge presset på forfølgerne fra SønderjyskE og Frederikshavn, der tørner sammen fredag aften.
Skrives der klubhistorie kan taberen af topopgøret i Vojens være hele 14 point efter i tabellen – efter blot 22 kampe. Det er alligevel fem kampe flere, der skal vindes i ordinær spilletid, for at forfølgerne kan lukke det forspring. Det betyder, at Rungsted Seier Capital blot skal holde trit med de øvrige topholds pointhøst de næste 18 kampe, for at grundsspilssejren er sikret.