Optakt: Rungsted skal revanchere sig
Så er det derbytid igen! Sæsonens andet opgør mod Rødovre står for døren – og det bliver næppe kedeligt. Rungsted Seier Capital har tidligere på sæsonen vist, at de formår at rejse sig ovenpå et nederlag. Denne gang skal det dog gøres mod et af de få hold, der har formået at slå Rungsted i denne sæson.

Ridderwall skal nedbrydes
Sæsonens første derby var en af de få kampe, hvor Rungsteds stærke offensiv ikke fik meget ud af anstrengelserne. Stefan Ridderwall stoppede her 31 ud af 32 skud, hvilket var stærkt medvirkende til, at Rødovre vandt den første styrkeprøve.
Rødovres offensiv har haft det svært denne sæson – med mindre de har spillet mod Odense, der blev kørt rundt med som en hund i et spil kegler. Rødovre har dog langt fra været stærkt kørende i denne sæson og har sat en del point til. Sejren over Rungsted kom for os som noget af en overraskelse, men det viser bare, at intet er sikkert, når der står derby på programmet.

LÆS MERE: DAGENS SPIL – Rungsted Seier Capital – Rødovre

Final 4 kan sikres
Det er måske ikke lige det, som man tænker først over, når der bliver sagt Rødovre, men Rungsted Seier Capital kan med en sejr i aftenens kamp sikre deltagelsen i Final 4, hvis Herlev ikke får fuld valuta hjemme mod SønderjyskE. Sønderjyderne skal her selv bruge en sejr for at øge afstanden til Herlev i kampen om fjerdepladsen.

LÆS MERE: Big data – følg analysen kamp for kamp

Fuld trup – sådan da…
Med Mathias Røndbjerg med igen må Rungsted Seier Capital betegnes værende så fuldtallige, som holdet kan blive, da det er tvivlsomt, at Mikael T. Christensen og Jon Lee Olsen kommer i kamp igen denne sæson. Det lyder måske lidt barskt, men med to langtidsskader så tidligt på sæsonen må de to uheldige spillere næsten tælle med som forstærkninger i stedet for klarmeldinger, når de vender tilbage.

Skadeslisten:
Mikael T. Christensen (ude på ubestemt tid)
Jon Lee Olsen (ude på ubestemt tid)