Optakt: Slaget om top fire udspilles på åben skærm
Ovenpå to sejre er det blevet tid til en alt for sjælden begivenhed, nemlig sæsonens første tv-kamp fra en udebanekamp, når drengene tirsdag drager mod det høje nord, hvor de hvide duer tager imod.

Med faceoff kl. 20.30 er det nok de færreste, der tager turen til Nordjylland. Det er i stedet en kærkommen anledning til at samle alle hockeyvennerne og tage plads foran skærmen, hvor der udspilles en direkte kamp om en plads i top fire.

Forbliver de hvide høge vingeskudte?

Vi har i denne sæson haft et rigtigt godt tag på de hvide duer fra det høje nord. Tre sejre i tre kampe er det blevet til. Bliver det til nummer fire?

Den lidt kedelige stime der afsluttede 2017 er blevet afløst med en opadgående kurve, optimisme og et hold, der for alvor ser ud til at være tilbage i topstriden. I Frederikshavn har de seneste sidste fem kampe budt på etmålsafgørelser, heriblandt to straffeslagsafgørelser. Frederikshavn har dog ikke formået at vinde to kampe i træk, men går fra sejr til nederlag til sejr. Holder den rytme, ja, så tager hjemmeholdet sejren i tv-kampen – hvilket bookmakerne tror på.

LÆS MERE: Big Data analyse – status efter 35 kampe

Her fra er det dog svært at se, hvorfor Frederikshavn klare favoritter til tirsdagens kamp. Bevares, en lang bustur og en sen tirsdagskamp er næppe det sjoveste op til, men sidst drengene tog turen derop, blev det til en sejr. Så hvorfor ikke igen? Vi har mere end svært ved at finde argumenterne for, hvorfor det ikke skal blive til en ny Rungsted-sejr.

Double up på Rungsted

Det er ikke hver dag, at man oplever to direkte ishockeykampe med Rungsted eller Rungsted-DNA på skærmen. TV2 Sport kickstarter tirsdagens hockey night med Jonas Røndbjerg og Växjö Lakers’ Champions Hockey League-kamp mod Liberec kl. 17.25.

Aftenens ”main event” begynder kl. 20.30, men der er opvarmning fra kl. 20.00.