Rosenthal: Jeg forventer en tæt serie
Det bliver en krig, når to af Metal Ligaens mest offensive hold tørner sammen i Bitcoin Arena til den anden semifinaleserie på to år, når Rungsted Seier Capital og Frederikshavn White Hawks tørner sammen.

Blandt aktørerne på isen forventes der en tæt serie, hvor special teams bliver en afgørende faktor.

– Jeg forventer mig en tæt semifinaleserie hele vejen igennem! De har lige nu en lille fordel i og med, at de er i game mode, hvor vi har haft en lang pause, efter vi gjorde det af med Herlev i fire kampe. Herudover tror jeg, at det hold som formår at udbytte special teams bedst, har en stor fordel. Det kommer til at betyde meget, siger Nikolaj Rosenthal.

LÆS MERE: Optakt: Når fire skal blive til toRungsted skal diktere kampen

For at Rungsted kan komme til at stå i en finale, skal kampene spilles på pokalmestrenes præmisser.

– Nøglen for os bliver, at vi fortsætter med at spille vores spil og dikterer kampene. Det har vi formået det meste af sæsonen. Vi skal hurtigt finde vores spil frem – og det forventer jeg også, at vi gør fra første fløjt. Vi kan vinde på bredden, hvor alle kæder har produceret, siger Metal Ligaens mest målfarlige dansker, der sammen med holdkammeraterne har brugt kamppausen siden kvartfinaleserien på at forberede sig til semifinalen.

– Vi har trænet benhårdt og holdt nogle fridage, således vi kan holde dampen oppe. Den sidste tid har vi så forberedt os på den modstander, som vi skal møde, så vi er godt forberedte. Jeg tror, at vi er godt klædt på til en hård semifinale, fortæller Nikolaj Rosenthal.

LÆS MERE: Dagens spil: 1. semifinalekampDerfor blev det Frederikshavn

Hvorfor blev det så Frederikshavn og ikke Aalborg, som valget faldt på, da en semifinalemodstander skulle vælges.

– Jeg tror, at det var på grund af seriens længde. Den har været hård for begge hold. Derudover har vi spillet nogle gode kampe deroppe og vi føler os godt forberedt mod deres hold. Når man kommer til semifinalen, er det jo de små ting, som afgør det, og vi følte, at vi står bedst til Frederikshavn af dem, som var tilbage, fortæller Nikolaj Rosenthal.