Rungsted er klar til Continental Cup
Rungsted Seier Capital skal for anden sæson ud og spille europæisk ishockey, da kvalifikationen til Continental Cup blev sikret tirsdag aften.

Nordjysk DM-guld er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. Det Aalborgs DM-guld sender nemlig Rungsted i Continental Cup som et resultat af, at Aalborg med the double ikke kan spille både Champions Hockey League og Continental Cup.

Hvem, hvor og hvornår?
Men, hvem skal vi så møde, hvor og hvornår spilles der? Her er, hvad vi ved og regner med.

LÆS MERE: Få dit navn på en Rungsted-trøje med Champagnebugtens fansponsorat

Hvem skal vi så møde?
De to semifinalepuljer er endnu ikke helt på plads, men flere af de otte hold er allerede på plads nu. De er:

RUNGSTED SERIER CAPITAL
Belfast (Nordirland/Storbritannien)
Minsk (Hviderusland)
Ritten (Italien)
Grenoble (Frankrig)
Kokshetau (Kasakhstan)
Q1 (vinderen af kvartfinalepulje 1)
Q2 (vinderen af kvartfinalepulje 2)

De sidste to hold findes først efter kvartfinalepuljerne er spillet – som det også var tilfældet i den netop afsluttede sæson.

Hvor skal der spilles?
Vi regner bestemt ikke med, at Rungsted Seier Capital går efter endnu et værtskab. Efter vores oplysninger så blev værtskabet grundet satsningen med fanzonen en dyr fornøjelse.

Et godt bud er derfor, at de to værtskaber for de to semifinalepuljer skal findes i Nordirland, Hviderusland, Italien, Frankrig eller Kasakhstan, da man sjældent ser, at vinderne af kvartfinalepuljerne er værter for disse – især hvis det er værterne i kvartfinalen, der går videre.

Det er dog ofte set, at arrangørerne af den ene semifinalepulje, hvis de går videre til finalerunden, kan blive arrangør for begge runder.

Vi håber lidt, at det for Rungsteds vedkommende bliver Belfast, så man kan gøre turen på den tid, det normalt tager at tage til Frederikshavn.

Hvornår skal vi så på tur?
Ser vi på, hvornår Continental Cup-semifinalerne oftest spilles, så er weekenden fra den 16. til 18. november 2018 et rigtigt godt bud på, hvornår de tre kampe spilles. Så har du planer om et roadtrip i europæiske dimensioner, så kan det være en god ide at booke den weekend allerede nu.