Rungsted henter Anders Poulsen
Anders Poulsen skifter fra Herning Blue Fox til Rungsted Seier Capital.

Rungsted Seier Capital henter Anders Poulsen, der med skiftet følger i sin storebrors fodspor.

– Vi er stolte over, at organisationen er kommet dertil, hvor det er attraktivt for etablerede jyske spillere at vælge Rungsted Seier Capital. Anders er først og fremmest den ultimative holdspiller, der er vellidt og altid går forrest, både på og udenfor banen. På banen er han en spilintelligent tovejs center, der både har fine offensive instinkter og samtidig er meget påpasselig i spillet uden puck. Han kommer til at spille en stor rolle for os, både i special teams og fem mod fem. Jeg ser glæder mig til at se Anders træde ind i en ledende rolle på vores hold, siger sportschef Morten Hagen på rungsted.is.

Danske forstærkninger

Der har været snakket meget om danske forstærkninger, både i Rungsted men så sandelig også blandt andre danske fans.

Mens det mest har været på backsiden, at Rungsted Seier Capital har haft behov for danske forstærkninger, så er disse kommet på forwardsiden.

Her må signingen af Anders Poulsen siges at være en ganske pæn erstatning for Nikolaj Krag-Christensen, der som bekendt er skiftet til Frederikshavn.

Kickstart karrieren

Med sit skifte til Rungsted Seier Capital får Anders Poulsen en mulighed for at kickstarte sin ishockeykarriere.

De seneste par sæsoner har været plaget af skader, hvilket har holdt den 28-årige forward fra isen i en lang række kampe.

– Jeg har brug for at tænke situationen godt igennem og finde ud af, hvad det er, jeg vil. De seneste tre sæsoner har været skade på skade for mig. Det har været voldsomt frustrerende, og det er selvfølgelig også derfor, at jeg gør mig mine tanker om, hvordan jeg kan få det til at hænge sammen, sagde Anders Poulsen til Herning Folkeblad tilbage i juni.

Hvordan det bedst kan hænge sammen, resulterede i et skifte til Rungsted Seier Capital.

– Rungsted er en klub, der har været inde i en stor udvikling i de senere år, og jeg ser virkelig frem til at komme til Nordsjælland og blive en del af den udvikling. Rungsted har vist mig stor tillid, hvilket jeg sætter meget pris på og jeg vil give mig 100% for at leve op til den. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med både CHL og to titler, der skal forsvares, siger Anders Poulsen til rungsted.is.