Rungsted sejrede med shutout i første semifinalekamp

Intro….

Tempofyldt indledning

Semifinalen fik en tempofyldt indledning, hvor vi uden at fornærme nogen, godt kan tillade os at sige, at der var skruet op for gassen i forhold til kvartfinaleserien.

Allerede her tegnede der sig et billede af to hold, der gerne ville frem over isen. De største chancer i semifinaleseriens indledende periode tilfaldt nok gæsterne fra Frederikshavn, der ikke havde skarpheden til at udnytte mulighederne.

I den anden ende, ja, der virkede Rungsted til at kunne blive farlige ud af ingenting. Det og flere powerplays til begge hold til trods, så sluttede første periode uden scoringer.

LÆS MERE: BIG DATA-analyse: Sådan er det gået mod Frederikshavn

Olsson-banden slog til

Effektiviteten var der allerede tidligt i anden periode, som i den grad endte med at blive Rungsteds.

Efter et længere pres mod Galanskys mål fik Marcus Olsson efter flere forsøg sendt pucken i mål.

Selvom der var chancer i begge ender, så savnede nordjyderne stadig dræberinstinktet, når de fik chancerne.

Det gjorde Rungsted til gengæld ikke. Mod slutningen af perioden kastede Nikolaj Rosenthal pucken på mål. Om det var trafikken foran målet, der gjorde, at Galansky ikke fik den, skal man nok spørge White Hawks-målmanden om. Men en 2-0 føring før tredje periode var en realitet.

LÆS MERE: Rosenthal: Jeg forventer en tæt serie

Og der var lukket!

Hvis Frederikshavn havde drømt om et comeback i tredje periode, så blev det ved drømmen.

Thomas Lillie og tropperne modstod presset, som gæsterne aldrig rigtigt fik skruet op for.

Med Galansky erstattet af en ekstra spiller blev det i stedet 3-0, da Robin Bergman slog den første semifinalesejr på plads i det tomme mål.

LÆS MERE: Trøjer solgt for 76.000 kr.