Rungsted tog første stik i overtidsdramaet

Rungsted Seier Capital sikrede sig sejren i den første finale, da Tim Daly skød sejren i hus i den anden overtidsperiode og sikrede Rungsted en 4-3 sejr.

SønderjyskE åbnede, Rosie bragede

Hvis der var knald på i semifinalerne, så var det intet imod, hvad der ventede i finalen. Mens en fyldt Bitcoin Arena leverede en fantastisk atmosfære udenfor isen, var der skruet godt op for tempoet på isen.

Begge hold viste sig indstillet på, at den første finale skulle være en underholdende en.

Lidt ærgerligt kom SønderjyskE foran i powerplay. Heldet var her ikke med Rungsted, idet et dårligt udspring fra banden serverede pucken for gæsterne. 0-1.

Udligningen kom heldigvis, før første periode var forbi, da Nikolaj Rosenthal passerede Patrick Galbraith.

LÆS MERE: TC: Special teams bliver afgørende

De kære special teams…

Mens SønderjyskE viste sig skarpe i første forsøg, da de fik en overtalsmulighed, så var det samme ikke situationen for Rungsted. Heller ikke selvom powerplayet blev til et fem mod tre-overtal.

Forinden havde Jordan Pietrus gjort det til 1-2 og som en kold klud i ansigtet på Rungsted Seier Capital, gjorde selv samme Pietrus gjorde det til 1-3 efterfølgende.

Føringen skrumpede heldigvis ind inden tredje periode, da ingen ringere end Joachim Holten Møller sendte et drøn af et slagskud af. Foran målet stod Nikolaj Rosenthal klar og rettede skuddet af, så det snød Patrick Galbraith i målet.

LÆS MERE: 6 kr. fra et sæsonkort med dagens spil

Daly skød sejren hjem

Udligningen kom også i hus, da Robin Bergman i powerplay gjorde det til 3-3.

Bergmans scoring forblev periodens eneste, hvorefter kampen skulle afgøres i overtid. Næste mål afgør kampen.

I den første overtidsperiode var selv samme Bergman tæt på at blive skurken, da han fik den første overtidsperiodes eneste udvisning.

Rungsted red stormen af. Den afgørende scoring lod vente på sig. De største chancer i den første overtidsperiode tilfaldt SønderjyskE, men Thomas Lillie og holdkammeraterne holdt skansen.

Sejren kom i hus, efter fire en halv periodes hockey. Den skaphed der ikke var der i den før nævnte fem mod tre-situation, var der til gengæld i den anden overtidsperiode, da Tim Daly udnyttede overtallet til at brage sejren hjem.

LÆS MERE: Rygte: Røndbjerg færdig for sæsonen