Så fik vi skovlen under Odense!
Endelig! Så blev vovse sat på plads! Sæsonens fjerde møde blev mødet, hvor vi endelig fik skovlen under Odense Bulldogs. Og på hvilken måde! Fem mål og et shutout, så er det svært at få armene ned ovenpå så god en start på 2018.

Der var ikke så meget bid i Odenses førstekæde, som vi tidligere har set det. Vi var så frække at kalde dagens modstandere for ”Cirkus Odense” forud for kampen grundet den seneste tids polemik omkring fyringen af vicetopscorer Anthony Camara. Om kædekammeraterne lider under savnet af den fyrede klovn, skal vi lade være op til fynboerne at svare på. Men der var bare ikke samme drive i den frygtede førstekæde som tidligere.

LÆS MERE: Røndbjerg blev matchvinder i nedrykningsdramaet

Til kampen så vi en ny konstellation i andenkæden, hvor Persson, Olsson og Rosenthal udgjorde angrebet, mens der i tredjekæden var skiftende formationer. Med to mål fra førstekæden, et fra andenkæden, et i powerplay og et i boxplay, var det en kamp, hvor der var gevinst på stort set alle hylder.

I målet blev der leveret endnu en pragtkamp af Kevin Lindskoug. Den svenske keeper ser i den grad ud til at have fundet topformen i Rungsted-målet.

LÆS MERE: Er der angrebsforstærkning på vej – hvem bliver udlænding nummer otte?

Som kampen skred frem blev det mere og mere synligt, at Rungsted havde overtaget – og ikke havde tænkt sig at give slip på det. De to scoringer i anden periode gjorde i den grad også ondt på fynboerne. Først da Robin Bergman atter scorede et undertalsmål, inden Nikolaj Rosenthal med sin scoring 11 sekunder før anden periodes udløb smed en ekstra spand kold vand i hovedet på hundene.

Sejren blev bestemt kun bedre af, at drengene nu blot er tre point efter Odense på fjerdepladsen, mens der er otte op til andenpladsen. Der er i den grad lagt op til 15 spændende kampe i den resterende del af slutspillet, hvor alt fra en andenplads til ottendeplads reelt er en mulighed.

 

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Odense Bulldogs 5-0 (1-0, 2-0, 2-0)

12:00 1-0 Morten Green (Jake Hansen, Mike Vernace)

33:44 2-0 Robin Bergman (Marcus Olsson, Morten Jensen) SH1

39:49 3-0 Nikolaj Rosenthal (Mike Vernace, Mathias Røndbjerg)

49:04 4-0 Morten Jensen (William Boysen, Morten Green) PP1

55:51 5-0 Robin Bergman (Jake Hansen, Brendon Nash)

 

Udvisninger:

Rungsted Seier Capital: 4 x 2 min.

Odense Bulldogs: 5 x 2 min.

 

Skud: 44-30 (10-11, 17-10, 17-9).

 

Tilskuere: 852.