Sarault hattrick sænkede Herlev

Charlie Sarault førte an med et hattrick, da Rungsted Seier Capital rejste sig ovenpå fredagens nederlag med en 6-2 sejr over Herlev.

Tidlig dominans
Der gik ikke mange minutter, før Rungsted Seier Capital havde sat sig stærkt på kampen. I modsætning til fredagens kamp lynede powerplayet ved først kommende mulighed mod Herlev. Efter et halvt minuts overtal bragte Charlie Sarault Rungsted i front.
Sarault var også mangen bag næste scoring, da han var hurtig til at sætte returen fra Robin Bergmans forsøg ind. Hurtig over en retur var også Morten Jensen – endda sin egen, da han med fire minutter tilbage af første periode satte trumf på dominansen og udbyggede føringen. Herlev nåede dog at få reduceret til 1-3 før pausen.

LÆS MERE: Schaarup får tre dage for at skade TC

Hurtigt svar
Selvom overtaget fortsatte i anden periode, blev det ikke med lige så markant konsekvens på måltavlen. Konsekvent var svaret dog, da Herlev reducerede til 2-3. Et lille minut senere var to-målsføringen genskabt via Marcus Olsson, hvorved der aldrig rigtigt kom gang i et comeback til Herlev.

LÆS MERE: Sarault: Jeg vil sætte mit eget mærke

Hattricket fuldendt
Blot halvandet minut inde i tredje periode fuldente Charlie Sarault sit hattrick, da han scorede, selvom Herlev var en mand i overtal. Med sin undertalsscoring havde Sarault dermed scoret i både fem mod fem, powerplay og undertal i samme kamp. Ret stærkt af Rungsted-canadieren.

Foran med tre var Rungsted Seier Capital ikke færdig med at køre på offensivt. Herlev formåede tydeligvis ikke at gøre SønderjyskE kunsten efter. Det takkede Rasmus Andersson for, da han gjorde det til 2-6 med 13 minutter tilbage af kampen. Derefter blev sejren stille og roligt kørt hjem.