Såret Rungsted-hold faldt hårdt i Herning
Man havde nok set skriften på væggen forud for kampen mod Herning. Med blot en hviledag ovenpå tre kampe på tre dage og tre skadede center-spillere var oddsene næppe tippet over til Rungsteds fordel. Men 7-1 var alligevel lige i overkanten.

Fraværet af de tre center-spillere og tilgangen af Nikolaj Krag Christensen betød, at kæderne endnu engang var rystet rundt. De eneste kæder der har lidt kontinuitet over sig, er backkæderne.

Hos de tilbageværende spillere, ja, der var Herning bare mere effektive. På en håndfuld chancer havde midtjyderne scoret to gange. Og der burde have stået 2-1 eller 2-2, da mulighederne var der. Især en lang fem mod tre mulighed skulle være omsat til en scoring, men det var som om, at Rungsted altid var en tand efter Herning. Hvis det primært skyldes Continental Cup-weekenden, så fred være med det. Det er til at forstå, at man er træt, især når man har tre mand ude.

Mit kongerige for et boxplay
Men… Og det skal med. Så må det bare ikke blive så slemt. Proppen skulle være sat i lang tidligere. Her savnes der især et opråb i forhold til boxplayet. Hvorfor? Fordi det ikke blot er i denne kamp, at boxplayet har holdt en alt for lav effektivitet i forhold til, hvis man vil spille med i den sjove ende. Ude fra kan det hurtigt komme til at ligne et boxplay uden en reel strategi, idet den hurtigt bliver pillet fra hinanden og åbnet op, i takt med at spillerne følger modspillerne rundt på isen.

At Morten Green, Mikael Christensen og Marcus Olsson mangler, er selvfølgelig en del af forklaringen, men boxplayet har også haft sine udfordringer, mens de to sidstnævnte ikke var ude med skader.

Spændende debutant
Første glimt af Nikolaj Krag Christensen i Rungsted-trøjen giver i den grad tro på, at der gemmer sig noget godt, når forudsætningerne er lidt bedre. Læs vores interview med ”debutanten”, der fortæller om sin debut, samt hvorfor han havnede i Rungsted-trøjen.

Der er fart i skøjterne, god teknik, et drive og en direkte tilgang i spillet hos den unge forward. Og der er ingen grund til at tro, at Krag Christensen ikke blot bliver bedre og får bedre mulighed for at vise sine evner, når han er spillet ind på holdet.