Stærkt powerplay fældede nordmændene
Ført an af et stærkt powerplay hentede Rungsted Seier Capital anden sejr på to dage, da de norske semifinalister fra i fjor, Frisk Asker, blev slået med 4-1.

Føringsmålet udeblev
Tempoet var forståeligt nok højere end i gårsdagens kamp mod det svenske 1. divisionshold. Det gav til tider en lidt mere rodet kamp, men det var ikke uden Rungsted-chancer. William Nistrup og Nikolai Gade havde tidligt i kampen et par store chancer, men scoringen udeblev. Nicolai Andersen og Mikael T. Christensen var i løbet af perioden også tæt på, men nordmændenes målmand lod sig ikke overliste.

LÆS MERE: Svenskerne blev slået uden problemer

Svenskerne slog til i powerplay
Målene kom i stedet i anden periode, da Rungsted-powerplayet atter viste skarphed. Et par fem mod tre situationer blev omsat til to scoringer på 50 sekunder, da først Marcus Olsson og sidenhen Rasmus Andersson scorede. Frisk Asker fik dog reduceret kort efter – stadig med en mand i undertal, men tættere kom de ikke på at udligne.

Stærk indledning på tredje
Føringen blev i stedet udbygget kort inde i tredje periode, da Tyler Fiddler gjorde det til 3-1 blot 25 sekunder inde i perioden. Det var også tæt på at blive 4-1 kort efter, da Mattias Persson havde et skud på den ene opstander.

4-1 scoringen kom dog lidt senere. Endnu engang i powerplay. Endnu engang Kaptajn Olsson, der dermed sikrede sejren over de norske semifinalister.

LÆS MERE: Marcus Olsson bliver ny kaptajn

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Frisk Asker 4-1 (0-0, 2-1, 2-0)

24.08 1-0 Marcus Olsson (Mattias Persson) PP2
24.58 2-0 Rasmus Andersson (Robin Bergman, Mattias Persson) PP2
25.17 2-1 Kyle Bonis (Anders Bastiansen) SH
40.25 3-1 Tyler Fiddler (Tim Daly, Charlie Sarault)
45.55 4-1 Marcus Olsson (Mattias Persson, Robin Bergman) PP

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 8 x 2 min.
Frisk Asker: 9 x 2 min.

Skud: 24-20(9-6, 9-4, 6-10).