TC: Det bliver spændende at se, hvordan hovedet reagerer
Sidste sæson var godt på vej til at blive en til historiebøgerne for Mikael T. Christensen, der både toppede topscorerlisten og var landsholdsaktuel, da skaderne satte ind. Nu venter der en ny sæson for Rungsted-angriberen, hvor både kroppen og hovedet så at sige bliver testet.

– Armen har det rigtigt godt – og hovedet har det også godt. Det bliver spændende at se, hvordan hovedet reagerer, når jeg begynder at modtage tacklinger igen, men indtil nu er det meget positivt fortæller Mikael T. Christensen og fortsætter:

– Det er klart, at en sæson med fire måneders hjernerystelse og en måned med en brækket arm sidder i baghovedet. Specielt tiden med hjernerystelsen har været hård, da ens krop og hoved ikke tillader, at man lever det liv, man gerne vil. Men nu er jeg klar igen! Jeg kan virkelig godt lide at spille og jeg ser frem til at komme i gang igen.

LÆS MERE: Forpremiere på sæsonpremieren

Drømmer stadig om landsholdet
Mikael T. Christensen havde i den grad landsholdstrøjen i hænderne sidste sæson, da den første hjernerystelse ramte. Et af målene for sæsonen er derfor ikke overraskende rødt og hvidt for den 27-årige forward.

– Det er helt sikkert et af mine personlige mål at være en del af landsholdstruppen i løbet af sæsonen, men det er klart, at præstationerne også skal være derefter.

Præstationerne, der skal sende Mikael T. Christensen på landsholdet, skal findes frem efter noget, der reelt minder om næsten et års pause fra sporten.

– Jeg er spændt på, hvordan jeg kan præstere i starten af denne sæson, da jeg i princippet ikke har spillet ret meget hockey siden slutningen af oktober. Det bliver alt andet lige lidt anderledes end sidste sæson, hvor sæsonen reelt først sluttede for mig sent i april, men jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtigt fint.

LÆS MERE: Fansponsoratet mislykkedes

Kæden afgør ikke rollen
I en sæson præget af skader og rotationer i kæderne steppede “TC” i den grad op og udfyldte flere roller på holdet. Blandt dem var rollen som førstecenter på holdet.

Som kæderne har været i de første træningskampe, ligner det, at Mikael T. Christensen skal danne Danmarks måske farligste danskerkæde sammen med Nikolaj Rosenthal og Rasmus Andersson.

– Jeg ser min rolle på holdet i år på samme måde som sidste år. Der er mange, der tænker meget på, hvilken kæde de enkelte spillere er tiltænkt og så videre. Det tænker jeg ikke så meget på. Jeg tager den rolle, som træneren har tiltænkt mig – og som jeg kan gøre mig fortjent til. Vi har mange dygtige spillere på holdet, så det betyder nødvendigvis ikke det store, om man spiller i første, anden eller tredjekæden, siger Mikael T. Christensen.

Med en semifinaleplads og bronzemedalje i den forgangne sæson er der ikke overraskende store forventninger til holdet. Ambitionerne er også store på holdet.

– Jeg tror, at vi omkring holdet alle har store ambitioner for sæsonen. Vi ved, hvad vi er i stand til at levere, men ved samtidig også, at der er mange andre hold med ligeså store ambitioner, der også har dygtige spillere. Det bliver spændende at se, hvordan sæsonen udvikler sig, lyder det fra Rungsted Seier Capitals nummer 10.