Optakt: Fortsætter vi med at dominere SønderjyskE?
Sæsonens fjerde opgør mod det faldne tophold fra Vojens har noget andre fortegn end de seneste to kampe, hvor skader i stor stil havde sat sit præg på trupperne. Ikke at nogle af holdene nu er fuldtallige, men der er alligevel tyndet godt ud i de to lazaretter siden da.

5-0 sejren over Odense må i den grad have indskudt en stor mængde optimisme på, så vel udenfor isen, forud for søndagens kamp mod SønderjyskE.

LÆS MERE: Big Data – Status efter 35 kampe

Efter et par kampe hvor offensiven ikke rigtigt har flydt, var det som om, at meget af det faldt på plads i kampen mod Odense. Der er derfor stor grund til at tro, at Peter Johansson holder fast i formationerne for første- og andenkæderne, mens tredje- og fjerdekæderne nok stadig er noget mere åbne i forhold til lidt mere faste formationer.

I målet har Kevin Lindskoug været så tæt på flyvende, som man kan komme, uden man skal skifte tøj i en telefonboks og iføre sig kappe. Om det bliver til et hvil efter fem kampe i træk, ved vel kun Lindskoug og Johansson. Men ellers er det svært at komme med et argument for, hvorfor Lindskoug ikke skal vogte buret ovenpå sit shutout mod Odense.

LÆS MERE: Rungsteds legionærer – Hvordan er det gået dem i 2017?

Som nævnt ovenfor så er skadessituationen blevet bedre hos SønderjyskE, der også er begyndt at bide fra sig igen med tre sejre i de sidste fire kampe. SønderjyskE var uden Steffen Frank, Magnus Leth Nielsen, Marco Petersen, Kasper Krog (U20 VM), Frederik Rasmussen og Patrick Dwyer i fredagens sejr over Aalborg. Ingen af disse forventes efter vores oplysninger med igen i kampen i Bitcoin Arena, dog kan Kasper Krog være med som backup. Dwyer er i følge vores oplysninger først med igen tirsdag, så vi må undvære det sønderjyske NHL-stjernedrys i dag.

Hold øjne og øre åbne i forhold til nyt vedrørende et comeback til Nikolaj Krag Christensen. I følge vores oplysninger skulle der finde en afklaring sted i denne weekend.

Vi må tilslutte os bookmakerne her og være enige i, at vores Rungsted-drenge er favoritter til kampen. Vi forventer med andre ord, at det bliver til sæsonens fjerde sejr over SønderjyskE, hvorved vi – hvis de andre resultater flasker sig, kan være blot fem point fra andenpladsen og á point med Odense på fjerdepladsen.

Go’ kamp!