Optakt: Rungsted jagter pligtsejren i Odense
Sæsonens første opgør mod Odense står for døren og det er en kamp, hvor der i den grad er mange aspekter, som bliver spændende at få svar på.

Odenses styrke er  – på papiret, næppe den samme som i tidligere sæsoner. Man kan hurtigt tale om pligtsejr, men træningskampen i Odense, og vej også fredagens kamp i Rødovre, har vist, at selvom man ser stærkere ud, så skal man ikke tage for let på opgaverne. De mange aspekter vi håber at få svar på i aftenens kamp, er følgende:

  • Har Rungsted lært af træningskampen i Odense?
  • Hvordan kommer Rungsteds målmandssituation til at spille ind?
  • Hvordan påvirker Robin Bergmans fravær offensiven – og hvem skal udfylde hullet?

LÆS MERE: Daly-rekord: På ugens hold for tredje uge i træk

Hvad venter?
Ser vi på tabellen, så har Rungsted Seier Capital placeret sig solidt i hver sin ende af tabellen. Lidt overraskende måske ligger Odense foran Herning, men ellers har fynboerne blot fået samlet tre point i første fire kampe.
Især målscoringen har været et problem for de fynske bulldogs, der blot har scoret seks mål. Odense holder dog også en tæt defensiv, hvor der blot er lukket 12 mål ind.

LÆS MERE: Dagens spil: Odense-Rungsted Seier Capital

Rungsted kommer til kampen med ligaens bedste offensiv. Kan den kompakte fynske defensiv, ført an af Teemu Seppänen i målet. Den finske målmand får nok også sit at se til. Rungsted har nemlig ligaens bedste scoringsprocent, så der skal en stærk målmandspræstation af Seppänen til, hvis Odense skal tage sæsonens anden sejr.

LÆS MERE: Dansk forstærkning på vej?

Hvem får målet?
Det lå lidt i kortene, at Oliver Plain også ville få kampen i Odense, efter Thomas Lillie måtte udgå med en knæskade i Aalborg-kampen. Lillie er endnu ikke klar, da skadens endelige omfang ikke kendes. Plain så her ud til at få følgeskab af David Grubak, hvorved Rungsted ville stå med Metal Ligaens yngste målmandsduo med de to 18-årige målmænd.