Optakt: Sæsonens første træningskampe
Mattias Persson Rungsted Ishockey

For en rigtig ishockeyfan så er sommeren lang. Flere måneders venten i spænding med hensyn til hvordan næste sæsons spillertrup kommer til at se ud.

Som altid er ledelsen i Rungsted blandt de sidste hold til at få de sidste brikker på plads. Vi venter stadig på, at den sidste import-back kommer på plads. Derudover har den sidste uge budt på en trænerfyring og et pludseligt farvel til Emil Oliver Christensen, der flytter til Odense for at studere. Mon vi kommer til at se ham i Bulldogs-trøjen sammen med Marcus Nielsen?

LÆS MERE: Sæsonoptakt: 1. division

Farvel til Johansson
Problemerne med Peter Johansson eskalerede i sidste uge, da han pludselig meddelte, at han havde mistet lysten, samt ikke mente, at han kunne vinde med den trup. Ledelsen krav om mere spilletid til unge talenter som Nistrup, Jelert og Schulze var derfor langt fra forenelig med Peter Johansson ønsker.

Egentligt er det udefra uforstående, at man fornyede kontrakten med Peter Johansson, der fra første kamp i sidste sæson mere eller mindre spillede kampene på fem backer og ni angribere. Så hvorfor skulle denne sæson blive anderledes?

Johanssons manglende vilje til at bruge truppen bredt, har betydet, at flere Rungsted-drenge har søgt andre græsgange, samtidig med at det har  været svært at tiltrække andre danske spillere til holdet, fordi de vidste, at Peter Johansson ikke ville give dem spilletid.

Spørgsmålet er, nu om ledelsen i 11. time kan finde en dansk erstatning for Emil Oliver Christensen. I første omgang så bliver det John Iversens 17-årige søn, Nicolai Harries Andersen, der for lov til at bevise, at han er opgaven voksen.

På Champagnebugten er vi tilfredse med, at Flemming Green overtager roret, så vi løbende kan sikre, at unge spillere kommer ind på holdet. Dette, samtidig med de forbedrede vilkår for vores 1. divisionshold, vil betyde en bredere trup i de kommende sæsoner.

LÆS MERE: Fansponsorat – Få dit navn på trøjen

Derby åbner pre-season
Fredagens kamp bliver uden de nordamerikanske spillere, der afventer deres arbejdstilladelser. Derudover er Nistrup og Green ude med sygdom, mens Røndbjerg er småskadet, så det bliver en smal trup, der møder Rødovre, der kommer til kampen med fuldt hold på nær Mads Eller og Nicklas Carlsen.

Vi tror, at Rungsted stiller op som følger:

Forwards:

Olsson, Bergman, Nicolai Harries-Andersen (2001)

Gade, TC, Rosenthal

Andersson, Krag, Persson

Backer:

Holten, Patrick Møller (2000)

Jelert, Schulze

Jensen, Tobias Wildhagen (1998)

Der bliver altså spilletid til minimum tre RIK-spillere.