Rungsted åbnede med storsejr og førsteplads
Det bliver næppe meget bedre, når sæsonen skydes i gang med en storsejr – af de helt store. Rungsted Seier Capital åbnede 2018-2019 sæsonen med en sejr på hele 8-1 over Hvidovre Fighters.
Foruden en rigtig lækker indledning på sæsonen betyder den store sejr nemlig også, at Rungsted Seier Capital tager førstepladsen.

LÆS MERE: RSC og RIK viser sammenhold med nyt  initiativ 

Powerplayet skød sæsonen i gang
Nikolaj Krag Christensen blev sæsonens første målscorer, da powerplayet lynede ved første mulighed. Blot 12 sekunders overtal var nok til, at Rungsted tog føringen i en ellers lige og tempofyldt første periode.

Hvidovre pressede i begyndelsen af perioden ellers godt på, men som vi kom længere og længere ind i perioden, satte hjemmeholdet sig mere og mere på kampen. Ganske fortjent pauseføring efter Krag Christensens platskud.

“Vi vil have Hvidovre på isen”
Krags powerplayscoring gav Hvidovre en forsmag på, hvad der ventede i anden periode. Selvom skudstatistikken for perioden siger 9-8, så var der reelt kun et hold på isen i anden periode – og de havde taget en masse mål med sig.
Tim Daly sendte blot 23 sekunder inde i anden periode et drøn af et slagskud fra den ene faceoffcirkel ind bag Jidskog, hvis aften næppe huskes for noget godt.
Rasmus Andersson og Robin Bergman udbyggede føringen, inden Hvidovre reducerede i på et fem mod tre powerplay. Bergman diskede dog hurtigt op med en “Bergman Special” og udbyggede føringen, mens Rungsted stadig var i undertal.
6-1 stod der på måltavlen, da anden periode var forbi, efter Nikolaj Rosenthal kørte Hvidovre-defensiven tynd.

LÆS MERE: Big data – sæsonoptakt

Hattrick og storsejr
Hvis Hvidovre havde gjort sig forhåbninger om at mindske nederlagets størrelse i tredje periode, så røg det håb hurtigt til jorden. Endnu engang lynede powerplayet. Denne gang med Rasmus Andersson. Powerplayet var skam ikke færdig – og det var Robin Bergman heller ikke. Bergman fik alt for meget plads lidt til venstre for målet, hvilket den stor svensker udnyttede til at fundende sit hattrick og sætte punktum for en af de mest mindeværdige sæsonpremiere set i Bitcoin Arena i lang tid.

Kampen i tal:

Rungsted Seier Capital – Hvidovre Fighters 8-1 (1-0, 5-1, 2-0)
16.57 1-0 Nikolaj Krag Christensen (Nikolaj Rosenthal, Tyler Fiddler) PP
20.23 2-0 Tim Daly (Charlie Sarault, Nikolaj Krag Christensen) PP
23.21 3-0 Rasmus Andersson (Mathias Røndbjerg, Morten Jensen)
26.20 4-0 Robin Bergman (Mattias Persson, Mikael T. Christensen)
29.09 4-1 Edgars Treijs (Joonas Riekkinen, Christian Silfver) PP2
29.40 5-1 Robin Bergman SH
30.42 6-1 Nikolaj Rosenthal (Charlie Sarault, Tyler Fiddler)
43.06 7-1 Rasmus Andersson (Robin Bergman, Marcus Olsson) PP
53.21 8-1 Robin Bergman (Rasmus Andersson, Mattias Persson) PP

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 8 x 2 min.
Hvidovre Fighters: 5 x 2 min.

Skud: 24-18 (11-7, 9-8, 4-3).

Tilskuere: 1.100.