TC: Håber at være klar til slutspillet
Mikael T. Christensen var dagens gæst til Gold Club-arrangementet forud for kampen mellem Rungsted Seier Capital og TC’s barndomsklub, Herning.

Her fortalte den skadede Rungsted-forward, at han håber at være tilbage i trøjen, når det går løs i slutspillet, hvis det fortsætter med at gå fremad, som det gør nu.

LÆS MERE: Persson forlænger også

Dagbog skal hjælpe
Som en del af sin genoptræning fører Mikael T. Christensen dagbog over, hvordan dagene går. Hukommelsen driller stadig den populære Rungsted-center, der selvom han ikke er med på isen med resten af holdet, alligevel er i hallen til alle træningerne.

LÆS MERE: Kaptajn Olsson forlænger igen

Selvtræner
Det er næsten en luksus, som er forundt kunstskøjteløberne, men Mikael T. Christensen har alligevel ikke sluppet isen. Individuelle skøjtepas og skudtræning er der alligevel overskud til, ligesom formen også bliver holdt ved lige i vægtrummet.

LÆS MERE: Det viste Herning-kampen os

Ny behandlingsform
Som en del af sin behandling bliver Mikael T. Christensen testet med en ny metode, der måler reaktionsevnen i øjnene. Det er en ret dyr metode, som blandt andet også Rødovres Mads Eller efter signende skulle have anvendt.