Verden Rundt: Sådan går det drengene i udlandet
Vi tager sæsonens første rundtur, hvor vi ser på, hvordan det går drengene med rødder i Rungsted i alverdens ligaer. Der er både nyt fra Nordamerika, Europa og Asien.

Blandt Asiens skarpeste
Turen til Japan og Nippon Paper Cranes har været en succes for Slava Trukhno. Tranerne ligger nummer to i ligaen, mens den russiske center med Rungsted-rødder ligger nummer et på holdets interne topscorerliste.
Efter syv kampe er Slava noteret for tre mål og fem assister, og det selvom han oftest har centerrollen i holdets tredjekæde. En del af pointene er dog kommet i powerplay, hvor Slava ikke overraskende er målfarlig.
Med otte point i syv kampe er Slava placeret som nummer 11 på ligaens topscorerliste her tidligt på sæsonen.

LÆS MERE: Big data – Evaluering efter første runde (9 kampe)

Ubesejret i AHL
Mens sæsonen har været i gang i Asia League i lidt over en måned, så er den først lige skudt i gang i AHL, hvor Alexander True for anden sæson er at finde hos San Jose Sharks’ AHL-mandskab, San Jose Barracuda. Denne gang er det dog med en NHL-kontrakt, så det bliver spændende at se, om True får ”the call”.
San Jose Barracuda har blot været i kamp to gange. Her er det blevet til en enkelt assist til den danske center, der endnu er ubesejret i denne sæson.

LÆS MERE: Status på dagens spil efter ni kampe

Stærk start på universitet
I det nordlige USA, nærmere betegnet Maine, har de allerede fået et forkærlighed for en Rungsted-knægt med nummer 14. Her tog Jacob Schmidt-Svejstrup hul på sin NCAA-karriere med en stærk debut. Den danske forward lavede to mål og en assist, da University of Maine vandt sæsonpremieren 6-1 over Prince Edward Island.

På tavlen i SHL og CHL
Mens Aalborg Pirates tirsdag aften fik en tennislektion i Sverige, kom Jonas Røndbjerg på tavlen med sæsonens første scoring, da Växjö slog Cardiff 3-1 i Champions Hockey League. Her scorede den danske wing til 3-1 i powerplay med et minut tilbage af kampen. Det er Røndbjergs første scoring denne sæson, mens det er blevet til en assist i sæsonens første seks SHL-kampe.

LÆS MERE: Rungsted dominerer atter ugens hold

På vej mod personlig rekord
I Tyskland har Nicholas B. Jensen taget hul på sin anden sæson i DEL. Her er den store back godt på vej mod sin bedste pointmæssige sæson i DEL – ja, måske som senior, hvis han fortsætter med det tempo. Selvom Fischtown Pinguins blot har fået to sejre i sæsonens første ni kampe, har Nicholas B. Jensen allerede fået tre assister på kontoen, samt et rundt nul i +/- statistikken. Den tidligere Rungsted-spiller lavede i sin første DEL-sæson otte point, mens den bedste seniorsæson kastede 18 point af sig, da han spillede for Rungsted Seier Capital.