Krag-Christensen: NHL-drømmen lever endnu
At turen skulle gå tilbage til Danmark og Metal Ligaen, da Nikolaj Krag-Christensen havde skiftet fra svenske Rögle til finske HPK. Håbet var her, at Nikolaj Krag-Christensen ville have taget næste skrift frem mod målet i det nordamerikanske.

Opholdet i Finland blev dog aldrig som håbet for den dengang 18-årige dansker, der efter ni U20-kampe og et kort udlån til LeKi i Mestis endte med at forstærke Rungsted, hvor han blev fløjet direkte ind til sin debut i Herning.

LÆS MERE: Karrierestop – Feuk følte sig fastlåst

Selvom sidste sæson var turbulent, så lever NHL-drømmen stadig i bedste velgående for St. Louis Blues-prospectet.

– Jeg tror, at det er enhver hockeyspillers drøm. Jeg er stadig ung og arbejder for nå målet en dag, siger Nikolaj Krag-Christensen og fortsætter:

– Jeg skal hen over sommeren over på nogle camps i St. Louis. Selvfølgelig er det noget, jeg stadig går og drømmer om, at kunne spille i NHL en dag. Lige nu spiller jeg i Rungsted, som jeg er rigtigt glad for, så det er her, at mit fokus ligger lige nu.

LÆS MERE: Double-triumf koster dansk deltagelse i Continental Cup

Høje forventninger
Til sig selv og holdkammeraterne i Rungsted Seier Capital har den unge center store forventninger til den kommende sæson, hvor sidste sæsons bronzemedaljer har givet sult på mere.

– Jeg går ind med utrolig høje forventninger, både til mig selv og til holdet. Jeg vil gerne producere noget mere end sidste sæson og hjælpe holdet på den måde. Vi er sultne på mere end forrige sæson. Vi vil gerne op og spille om de sjove medaljer. Som jeg ser på det, har vi også holdet til det, fortæller Nikolaj Krag-Christensen.

LÆS MERE: Krag-Christensen valgte Rungsted frem for udlandet

Inden Metal Ligaen skydes i gang den 14. september, skal Nikolaj Krag-Christensen en tur over Atlanten, hvor han skal deltage i 2018 udgaven af prospects campen hos St. Louis Blues fra den 26.-29. juni. Her er Krag-Christensen at finde på “Team Tkachuk”, sammen med 12 andre spillere.