Optakt: Fortsætter overtaget mod SønderjyskE?
Sæsonens første møde med SønderjyskE står på menuen. Om det bliver til gris på gaflen, må tiden vise, men der er både hjemmebanedebut til Joren van Pottelberghe, ”comeback” til Robin Bergman og forhåbentligt også tre point og en Rungsted-sejr i vente.

Robin Bergman glider givetvis ind i svenskerkæden igen, men hvem udfylder hullet efter Mikael T. Christensen i tredjekæden? Vores oprindelige gæt var, at det bliver Gustav Green, der flyttes op. Den 18-årige forward gjorde et stærkt indhop på netop den plads i Odense, men ud fra torsdagens træning ser det ud til, at det bliver Nikolai Gade, der rykkes op, hvorved Nikolaj Krag Christensen rykker ind som center.

LÆS MERE: Dagens spil: Rungsted Seier Capital – SønderjyskE

Klassemålmand i vente
For dem der ikke så Joren van Pottelberghe i Odense-kampen, kan vi godt love, at der venter en oplevelse med en stærk målmand. Nu med et par træninger med resten af holdet rigere bliver det spændende at se, hvor meget bedre forståelsen i Rungsted-defensiven er blevet.

LÆS MERE: 6. oktober bliver en stor ishockeydag

Svingende SønderjyskE
Fredagens modstandere var forud for sæsonen udråbt til at være blandt topholdene. Men siden sejrene i sæsonens to første kampe har det været en svingende omgang, som Mario Simionis tropper har leveret. Her er det blevet til overtidsnederlag til Herning, straffeslagsnederlag til Hvidovre og nederlag til Frederikshavn og Odense. SønderjyskE har dermed blot fået to point mod to potentielle bundhold, et formsvagt Herning-hold og topholdet fra Frederikshavn. Det er altså ikke en skræmmende formkurve, som Metal Ligaens tidligere sværvægter kommer til Bitcoin Arena med.

Men, men, men… De må for alt i verden ikke blive undervurderet. Ikke fordi at Mario Simioni er træner, eller fordi SønderjyskE var store for et par sæsoner tilbage. De må ikke blive undervurderet af samme grund, som Hvidovre og Odense ikke må blive undervurderet. Metal Ligaen er tæt, og stort set alle kan slå alle, hvis man ikke er klar.